Silloin on kasvanut isoksi
kun uskaltaa
katsoa maailmaa
omilla silmillä
Maija Paavilainen

27.9.2015

Koiramäen Pajutalli ja kurpitsakarnevaalit


Tänään aamu ja päivä alkoi pikkureissulla Koiramäen Pajutallille. Harmittaa ihan, ettemme ole aiemmin käyneet siellä, tuossa kun se on aivan kivenheiton päässä meiltä. Jatkossa käymme varmasti usein, rakastuin nimittäin kyseiseen paikkaan! Koko paikka täynnä vanhanajan tuntua, ihan kuin olisi eri maailmaan astunut, tyystin eri aikakaudelle. Olenhan itse myös sitä mieltä ollut aina, että olen syntynyt aivan liian myöhään. ;)



Siellä oli tosiaan nyt kurpitsakarnevaalit, joten kaiken muun kivan lisäksi siellä oli paljon hauskaa tekemistä lapsille. Löytyi mm. karuselli, narunvetoa, hattaraa jne.


Noel kärkkymässä tikkaria :D


Mä taisin innostua eniten tästä ;)

Lapset halusivat karuselliin, ja menin tietenkin myös sinne, jotta myös Noomi pääsisi mukaan. Ei ollut itselle mikään miellyttävä kokemus, kun meinasin oksentaa ja pyörtyä sinne! :D En pysty nykyään edes keinua ilman "matkapahoinvointia", joten olihan se huono olo ihan odotettavissa. Mutta lapset olivat onnellisia ja tyytyväisiä, se on tärkeintä. :)

Pojat vetivät narua pari kertaa, mukaan tarttui kaksi autoa, juna sekä katuliidut (vähän avitin Noelia valitsemaan ne. ;)).

Sieltä löytyi myös possuja ja pupuja. Rakastuin niihin röhkiviin sikoihin. Haluan minipossun myös ihan omaksi lemmikiksi, ja se onkin nyt työn alla. Suostuttelu siihen siis. :'D
Monihan sen jo tietääkin, mutta meillä oli aikoinaan kotona minipossu lemmikkinä, Orson nimeltään. Hän oli aivan valloittava ja niin ihana! Toki ei miniksi jäänyt, ja kun ei uskaltanut yhtäkään porrasaskelta kävellä, kävi kantaminen iskälle vähän vaikeaksi, joten Orson pääsi maatilalle, lemmikiksi sinnekin. :)


Näistä Noomi tykkäsi eniten

Pojat olisivat halunneet olla kokoajan "Peikkometsässä". Sinne oli rakennettu pajuista peikkoja ja joitain eläimiä, sekä tehty nk. peikkopolku. Siellä ne römys melkein koko tuon ajan, mikä siellä vietettiin.







Paikasta löytyi myös pieni kahvila sekä kauppa, josta pystyi ostamaan kaikkea ihanaa sisustustavaraa. Sieltä tarttui mukaan ovikoriste, tikkareita (sekosin), ja muuten ostin sieltä pajukorin, josta olikin sumeahko kuva tekstin alkupuoliskolla.






Kahvilan ulkoterassi

Kaikenkaikkiaan ihana päivänaloitus sekä viikonpäätös. Piristi kummasti muuten aivan järkyttävän huonoa viikkoa.
Jatkossakin tullaan varmasti käymään, etenkin kun on tosiaan tuossa kävelymatkan päässä. Hyvin saa itse vähän liikuntaa, kun sinne kävelee, lapset osan päivän ulkoleikeistä. Ja kiva lisä on, että koiran voi ottaa tuonne mukaan, joten saa Rambokin samalla mukavan lenkin siinä.

Ihan kiva tuleva viikko tiedossa siis, kun mennään tuonne taas. Toivotaan kauniita ja lämpimiä syyssäitä! :)

xoxo Jenni





Ei kommentteja: