Silloin on kasvanut isoksi
kun uskaltaa
katsoa maailmaa
omilla silmillä
Maija Paavilainen

8.9.2015

Hellurei ja hellät tunteet!

Blogi on ollut jäähyllä. Pitkään, ihan liian pitkään. Nyt on asioita pyörinyt mielessä paljon, ja päätin, että tämä on itselle se oikea kanava purkaa omia tuntemuksia. :)

Mitäs tässä vuosien saatossa on tapahtunut? No, tosiaan siirryin silloin viimeisimmän postauksen jälkeen kirjoittamaan hääblogia, joka sekin jäi kesken (ougaad :'D) ihan puhtaasti häästressin takia. Häät juhlittiin, oli ihanaa, hyvät bileet ja hauska meininki. Kaikki meni hyvin. Sitten tuli vauva. TYTTÖ! Vihdoin. ♥ 17.2.2014. 4027g. Iso likka, täyttä kultaa. ♥ Tässä on Noomi. :)
1-vuotis kuva :)
Tässä tämä elämä on mennyt. Kotiäitinä. Nese aloitti eskarin, on jo kuusivuotias. ♥ Noel, meidän pieni keskosvauva, on jo kolmevuotias! ♥ Lapset pitävät kiireisinä, ja heissä riittääkin tekemistä todella paljon. Sen puolesta elämä on oikein rikasta. Muuten alankin jo hieman tylsistyä tähän perusharmaaseen arkeen.
CARWASH! Kauhistuneet pojat :'D
Aion nyt toistamiseen hakea opiskelemaan, kun kevään haussa ei tärpännyt. Peukut pystyyn. Suuri intohimo nykypäivänä on siis kakkujenteko. Haluan päästä oppimaan uusia tekniikoita ja noin muutenkin oppia koko alasta enemmän. Tiedän, ettei kyseinen ala ole se, mitä haluan koko loppuelämäni tehdä. Mutta tiedän, että se on just sitä, mitä haluan tehdä juuri nyt. :)

Masukakku kaverin babyshowereille
Syyskuun aikana haku alkaa, ja olen haukkana paikalla heti lähettämässä hakemustani. :)



Enpä tässä vaiheessa vielä pahempia päässyt avautumaan, lapset huutaa ja aikaa ei juuri nyt ole! :D Mutta ei se mitään, onhan tässä aikaa myöhemminkin! Ja tuskinpa tätä blogia enää kukaan näin vuosien jälkeen seurailee! :DD Mutta jos tänne satut poikkeamaan, heitäthän kommentilla, kiitos! :)

xoxo Jenni

7 kommenttia:

~Mjetta kirjoitti...

Mä olen!! ❤️

Jenni kirjoitti...

Jeeee Marijetta!! ❤️❤️😘

Mirka kirjoitti...

Ihana tää ku kirjottaa ensin kommentin ja sit se hukkaakin sen ku pitää seuraavaksi kirjautua. Noh, uusi yritys! :)

Mut hei hoovee, ainaki ite seuraan todellakin! Ja kommentoin, ainakin yritän! Tiedän miten tärkeetä se on bloggaajalle. :)

Ihanaa ku kirjotat taas! ❤ Pitäis iteki.

Jenni kirjoitti...

Jee ihana Mirka! <3 ja joo todellakin sun pitää kans aktivoitua, ei oo ainakaan ilmoitusta hetkeen tullut? :/ tosin eipä toi face aina sitä edes tee. >:(

Jenni kirjoitti...

Ja taas pätkäs

Jenni kirjoitti...

kesken (ja taas :D)! Kiitos kommentista<3

Mirka kirjoitti...

Yritän tänään kirjottaa. :)