Silloin on kasvanut isoksi
kun uskaltaa
katsoa maailmaa
omilla silmillä
Maija Paavilainen

16.11.2012

Happiness Is Only Real When Shared


Onnellisuus, mikä tunne! Se tuntuu tällä hetkellä joka jäsenessä ja solussa. Ihanaa. :) Kaikki on hyvin, ei valittamista elämässä. Kerrankin jopa odottelen talvea ja joulua (on multa paljon), kohta lähetään muksujen kans käymään kellarissa ja haetaan vähän jouluvaloja ja joitain koristeita (ei kuitenkaan mitään ylijouluista :D), keitellään glögiä, rentoudutaan ja nautitaan perheen kesken!

Suurin tän hetken onnellisuuden lähde on ensi kesän suunnitelmat. Päivämäärän voin paljastaa, 6.7. ♥♥ Can't wait!! Arvaattekos jo mistä on kyse...? ;-) No meidän kirkkohäät, ja avioliiton siunaaminen. ♥ Myöhemmin siitä lisää... :-)

Noelpollukka on tänään 8kk jo! ♥ Aika on mennyt niin hurjan nopeasti! Vasta me ihmeteltiin Villen kanssa sitä pientä ryppyistä ihmistä siellä keskoskaapissa, joka oli niin hauras, ettei siihen saanut kunnolla edes koskea... ja tänään tämä poika on 8kk, painoa 7600g, pituutta vajaat 65cm, hammas suussa ja ryömi pienen pätkän tänään taaksepäin. :') Uskomatonta.

Huomenna juhlistetaan pienesti Noelia, koska on maailmanlaajuinen keskostenpäivä. Varmaan Villen äitin ja siskon (eli Noelin kummi) pyydän ainakin kakkukahveille, myöhemmin huomenna illasta tulee sylikummi Mira käväseen myöskin. :) Katsotaas keitä muita sitä sitten pyytäisi. :-)

Kävästiin tässä välissä tuolla varastossa niitä valoja ja muita ettimässä... hermot siellä vaan meni, tavaraa on ihan liikaa ja jouduin purkamaan kaiken pois sieltä kopperosta, että pääsin käsiksi siihen viimeiseen laatikkoon, jossa ei ollut oikein mitään sellaista mitä jo nyt viitsis laittaa. :-D No löytyipähän Nesen vanhoja vauvaleluja Noelille ja Neselle myös lisää legoja. :) Onpahan lapsoset ainakin tyytyväisiä!

Kohta tää blogi täyttyy sitten kaikesta häihinliittyvästä, nyt jo oon ihan "seonnut"... parissa päivässä. :-D Mutta kai sitä saakin iloita? Huomaa, että tätä oon todella halunnut aina, koska tässä parin päivän aikana ollaan saatu suunnitelmat etenemään jo hyvin, ja erittäin hyvällä mallilla onkin kaikki nyt! :) Kirkko varattu, juhlatiloja katseltu ja mielekkäät poimittu sieltä, vielä pitäis käydä toki paikanpäällä katsomassa myös... :-D Vieraslistaa saatu laadittua jo jonkin verran. Vähän tuottaa vaan päänvaivaa, että ketä sitä kutsuu. Koska realistisia täytyy olla, kaikkia ei vaan voi kutsua vaikka kuinka haluaisi. No sitten täytyy toivoa, ettei loukkaa ketään... vaikka toki me saadaan itse päättää keitä kutsutaan omiin häihimme. :) Väriteema on myös selvillä jo...

Tadaa, pinkkiä mustaa ja hopeeta. :) Vielä toki täytyy hioa toteutusta, en halua mitään yökerhomeininkiä värien puolesta. Toisaalta, onnistuneena on meiän makuun, ja tyylikäs myös.

Lapsoset on unilla ja itse voisin keitellä vähän lisää glögiä ja käpertyä peiton alle sohvalle katsomaan Sinkkuelämää-maratonia, "muutama" jakso vielä tulossa. :-D Eipähän tarvii keksimällä keksiä tekemistä tähän iltaan. :)

Palaillaan pian taas!

♥♥♥ Rakkauteni ♥♥♥


4 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Voi ihana nainen!!! Arvaa oonko odottanu tota tietoo??? Aivan mahtava juttu! Onnea! <3 Toihan se just on ku ei oikeen tiedä miten sitä vieraslistaa rajoittais, meilki oli pääosin vaan isovanhemmat, tädit, enot, kummit ja serkut + ystävät. Silti se kosahti niin et tuli 150 henkee! :D Mut ihanaa se oli... Mut helkatti, aivan mahtava juttu!!

Ja Noel! Sairaan nopeesti kasvanu jäpikkä! Onnea siitäkin! Upeeta että oot noin onnellinen! <3 Ansaitset kaiken onnen! Oon varma et sun hääpäivästä tulee UPEA! :)

Jenni kirjoitti...

Nojoo, sukulaisia en kuule uskaltanu ees vielä laittaa tohon vieraslistaan, koska siitähän se kasvaa suurinpiirtein samoihin lukemiin! :'D Pakko sitten vähän karsia kenen kanssa on eniten tekemisissä jne. Tuntuu vaan hirveelle! Mut pakko mikä pakko. :/

Kiitos muru ihanista sanoista! <3 Onnellinen olen, ei voi muuta sanoa. ♥

Mirka kirjoitti...

No mut hei, mä uskon et ne ymmärtää kyllä. <3 Ainut huono puoli isossa suvussa et jos menee naimisiin niin se MAKSAA! :D

Jenni kirjoitti...

No nii-i! :-D Ja kaikenlisäks vielä suhteellisen paljon, harvemmin kuullut mistään muutaman tonnin ja sadan vieraan häistä. :'D